Tarot i sudbina

Da li je ono što karte pokažu konačno i definitivno ili su promjene ipak moguće ?
Klijenti me znaju pitati da li će neki odnos, veza ili brak trajati do kraja života i da li će na nekom poslu ostati do mirovine. Ili da li se neki odnos ili osoba mogu promijeniti.

Što očekivati od tarota

Ono što je važno znati je da tarot nikada ne predviđa cijeli nečiji život i vi uvijek imate mogućnost mijenjati ishode svojim postupcima. Vaša sudbina i rezultati u vašem životu ovise i o vama i o vašim odlukama.

Tarot i energija

Tarot pomoću energije pokazuje koja je najveća vjerojatnost da se nešto dogodi, daje savjet i pokazuje što ne valja u nekoj situaciji i kako to popraviti. Na taj način nam pruža mogućnost da nešto mijenjamo ako nam se ne sviđa kako stvari stoje.

Ta najveća vjerojatnost koju će vam tarot pokazati ovisi o vašoj energiji i prošlim odlukama. Baš kao što će vam budućnost ovisiti o odlukama koje donesete danas i o vašim današnjim potezima.
Vaša energija nije uvijek ista i može se mijenjati, a o tome ovise i budući događaji u vašem životu.

Tarot, sudbina i konačni ishodi

Tarot vam može pokazati konačne ishode samo ako ste isključivo promatrač u vlastitom životu i ako samo čekate i prihvaćate ono što vam se događa.

To je situacija kada ne stvarate svoj život, ne poduzimate ništa i prihvaćate što drugi ljudi za vas odluče.
U tom slučaju, ono što imate sada imati ćete vjerojatno i u budućnosti.

Ako vam se to ne sviđa, pokrenite se i počnite sudjelovati u svojem životu, donositi odluke i provoditi ih. Nemojte samo čekati i nadati se da će se nešto dogoditi, da će netko doći i nešto se promijeniti.

Tarot je isključivo pozitivan i može puno pomoći ako ga znamo koristiti na dobar način.
On svakako nije ništa čega bi se trebalo bojati. Dapače, može vam puno pomoći, samo morate biti dovoljno otvoreni za poruke koje karte imaju za vas.

Tarot Centar – cijene i usluge

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa više od 20. godina iskustva.

Što moji klijenti misle o radu sa mnom možete pročitati pod ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka – 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Imate pitanja ?

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško je napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija. Ili da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu i prvi korak prema napretku. Javite mi se !

U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Tarot centar – kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize jednog ljubavnog odnosa, podudarnosti partnera i budućnosti odnosa je 13,27 € ili 100 kn.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Otkrivanje i uklanjanje uroka

 

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Lena