Ametist

Ametist ogrlica – kristal ljubavnih parova koji štiti od negativne energije i donosi pozitivne promjene

Kristal ametist štiti od negativne energije, pomaže kod ljubavnih problema i pri uklanjanju negativnih navika – pomaže pri mršavljenju, ovisnosti, dijeti…

Ametist je vrlo moćan poludragi kamen ljubičaste boje koji štiti od negativne energije i crne magije.

Njegova moć je u sposobnosti da odbija negativnu energiju i negativne misli i vraća ih u univerzum, prethodno ih pretvorivši u pozitivnu energiju.

Ametist djelovanje

ametist, ogrlica ametist, kristali ametist, ametist kamen, ametist značenje, ametist prodaja, ametist upotreba svojstva, ametist nakit

Poludragi kamen ametist je dobar za otkrivanje koji je razlog nečijeg negativnog ponašanja, navika i emocionalnih obrazaca koji izazivaju neravnotežu i bolest. Ametist nam olakšava postizanje pozitivne promjene u našem životu.
Poznat kao prirodno sredstvo za umirenje on smiruje, olakšava i ublažava nervozu, stres, fizičku i psihičku napetost.
Umiruje um i olakšava meditaciju, te pročišćava auru od negativne energije.

Ametist – kamen za ljubav i ljubavne veze

Ametist se smatra kamenom Sv. Valentina, on štiti ljubavnike, te  se smatra glavnim kamenom zaštitnikom parova.
Pomaže parovima da postignu dublju povezanost i vjernost u vezi.
Ametist je svojom pozitivnom bioenergijom velika pomoć u prevladavanju svih vrsta ovisnosti. Promiče umjerenost u svemu i smanjuje loše navike, ne samo kod ovisnosti, nego općenito u životu.

Svaki poludragi kamen ima posebnu bioenergiju i donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo  biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Ametist ogrlica

Duljina ove ogrlice od ametista je 48 cm + 6 cm dodatnog lančića kojim možete regulirati ukupnu duljinu ogrlice.

Privjesak od ametista – veličina je 2 cm.

Cijena ogrlice je 120 kn + poštarina (10 kn ako plaćate direktno na račun, a 25 kn ako plaćate pouzećem poštaru kada pošiljka stigne).

Ogrlicu možete naručiti  na  tarothos@gmail.com ili  putem KONTAKT OBRASCA ,te  pozivom na  099 889 5553

U ponudi je i narukvica od ametista, detalje možete naći pod NARUKVICA OD AMETISTA

ametist narukvica, ametist kamen kristal, ametist prodaja, ametist značenje djelovanje, ametist svojstva upotreba

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 50 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20 godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 50 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize uroka za jednu osobu je 50 kn.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena