Moć kristala – pješčani kamen

Pješčani kamen – ogrlica od kristala za smirenje, opuštanje i za postizanje ciljeva

Pješčani kamen je kristal  za smirenje i opuštanje duha i tijela. On nam pomaže da postignemo ravnotežu energije i da smanjimo psihički pritisak i stres.

Ovo je posebna ogrlica od svjetlucavog pješčanog kamena – jedinstvenog poludragog kamena – kristala koji pomaže balansiranju i jačanju energije.

Moć kristala – pješčani kamen svojstva i djelovanje

moć kristala pješčani kamen, kristali, kristali nakit, narukvica kristali, kristali nakit prodaja, kristali novac, kristali ogrlica

Pješčani kamen je kristal koji umiruje dušu i tijelo  tijekom stresnih razdoblja i preporuča se svima koji su duže vrijeme pod stresom kao i ljudima koji imaju manjak energije i osjećaju umor.

Dobar je za one koji nikako ne uspijevaju postići određeni cilj u svom životu, kao i za one koji osjećaju da im je energija iscrpljena i trebaju jačanje energije i povrat svoje snage i mira.

Ovo je dobar kristal za vas ukoliko ste se umorili i nemate dovoljno energije za svakodnevne napore i  ako vam sve predstavlja problem. Također i ako se nikako ne možete pokrenuti u smjeru koji želite ili poduzeti prvi korak i postići rezultat koji želite.

Ako imate problema sa ustrajanjem u dijeti, učenju, novoj navici ili bilo kojem području u životu, pješčani kamen je dobar odabir za vas.

Moć kristala i učinak pješčanog kamena

Svojom posebnom bioenergijom on će vam pomoći da vlastitim snagama preokrenete energiju u svojem životu i tijelu. Kroz svakodnevno nošenje pješčani kamen će vas podsjećati  na to da se vaša energija mijenja na bolje.

Pješčani kamen je poludragi kamen koji pomaže koncentraciji, povećava efikasnost učenja i donosi jasnoću misli i razmišljanja.

Pješčani kamen je tamno plave boje. U svojoj strukturi sadrži prirodne svjetlucave čestice  koje ga čine tako posebnim.

Svaki poludragi kamen i kristal  ima posebnu bioenergiju. Donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas.

U životu nema slučajnosti, pa nas  ni pojedini kristali ne privlače slučajno. Postoji dobar razlog za to.

Pješčani kamen – ogrlica od kristala

Duljina ove ogrlice od pješčanog kamena  je 48 cm + 6 cm dodatnog lančića kojim možete regulirati ukupnu duljinu ogrlice. Veličina privjeska od pješčanog kamena  je 2 cm.

Cijena ogrlice je 120 kn + poštarina (10 kn ako plaćate direktno na račun, a 25 kn ako plaćate pouzećem poštaru kada pošiljka stigne).

Ogrlicu možete naručiti  na  tarothos@gmail.com ili  putem KONTAKT OBRASCA ,te  pozivom na  099 889 5553

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Dostupna je i narukvica od pješčanog kamena. Sve detalje možete naći pod NARUKVICA OD PJEŠČANOG KAMENA

pješčani kamen, kristali, kristali nakit, narukvica kristali, kristali nakit prodaja, kristali novac, kristaloterapija, poludrago kamenje

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 50 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI  – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 50 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize uroka za jednu osobu je 50 kn.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena