Lapis lazuli nakit – narukvica i ogrlica

Lapis lazuli – štiti od uroka i jača ljubavne odnose

Bioenergija kristala

Plavi kristal lapis lazuli je kamen koji donosi unutrašnji mir, pomaže da otpustimo ljutnju, tjeskobu, negativne misli i stres. Lapis nam pomaže da lakše riješimo probleme.

Lapis potiče stvaranje novih ideja, a na radnom mjestu privlači napredak i uspjeh.

Djelovanje lapis lazuli kristala

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis lazuli nakit, lapis ogrlica, lapis kamen, lapis prodaja

Lapis štiti od negativne energije tako da prepoznaje, blokira negativnu energiju i vraća je natrag na njezin izvor.
Ovo  je kristal koji olakšava tijek pozitivne energije i štiti nas od negativne energije, bilo da ona dolazi od ljudi oko nas ili potječe od događaja, mjesta i lokacija.

Pruža nam i zaštitu od štetnih elektromagnetskih zračenja oko nas. Pomaže nam da eliminiramo dio stresa i štetne energije iz okoline.

Lapis lazuli i ljubav

Lapis lazuli je izvrstan kristal koji ima snažno djelovanje na područjima ljubavnih veza, ljubavi i braka. Djeluje tako da pomaže ukloniti blokade u odnosu. Uspostavlja ravnotežu i jača odnos među partnerima.

Lapis lazuli potiče iskrenost u odnosu i sve oblike ozbiljnje i iskrene komunikacije, te tako olakšava povezivanje partnera. Također uravnotežuje protok energije u našem tijelu što direktno utječe i na naše odnose.

Jedna od važnih osobina ovog svjetlucavog poludragog kamena je da omogućava i razvoj intuicije, razvijanje vaših psihičkih sposobnosti i pomaže vam da se povežete s vašim anđelom čuvarom. Općenito se vjeruje da lapis jako dobro potiče razvoj naših skrivenih sposobnosti i talenata, jača našu psihu i donosi nam psihičku stabilnost.

Svaki poludragi kamen, pa tako i lapis lazuli, ima posebnu bioenergiju. Donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Lapis lazuli ogrlica

Duljina ove ogrlice od lapisa je 48 cm + 6 cm dodatnog lančića kojim možete regulirati ukupnu duljinu ogrlice.

Privjesak lapis lazuli – veličina 2 cm.

Cijena ogrlice je 17,25 € ili 130 kn + poštarina 2 € ili 15 kn.

Ogrlicu možete naručiti  na  tarothos@gmail.com ili  putem KONTAKT OBRASCA ,te  pozivom na  099 889 5553

U ponudi je dostupna i narukvica od lapisa. Sve detalje možete naći pod NARUKVICA OD LAPISA

Punjenje i programiranje kristala za ostvarivanje individualnog djelovanja

Kristaloterapeut može dodatno napuniti i programirati vaše kristale za postizanje vaše konkretne želje i cilja. Cijena te dodatne usluge je 3,98 € ili 30 kn po komadu nakita.

Dakle, cijena jednog komada nakita sa punjenjem i poštarinom je ukupno 23,22 € ili 175 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta.

 

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis nakit, lapis narukvica, lapis kamen, lapis prodaja, lapis čišćenje

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize uroka za jednu osobu je 13,27 € ili 100 kn.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

 

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena