Tarot – ljubav, posao, konkretna pitanja, financije, zdravlje…

tarot, tarot majstor, tarot centar, tarot za ljubav, tarot prognoze, tarot karte, ljubavni tarot

 

Imate pitanja u vezi ljubavi, konkretne osobe, posla, financija, zdravlja ili konkretnih problema ?

Javite mi se i dobiti ćete odgovore !

Slučajnosti u životu ne postoje. Na moju stranicu danas niste stigli slučajno. Sve se događa s razlogom.

 

Ljubavni tarot

Sami ste i želite upoznati partnera i ostvariti vezu ? Ili vas zanima da li ćete obnoviti vezu i odnos s konkretnom osobom ? Možda je u vašem životu već prisutna neka posebna osoba, ali ne znate u kojem smjeru će se vaš odnos razvijati ili vam je odnos pun problema.

Ljubavni tarot vam može otkriti da li će u vaš život uskoro ući nova osoba, da li ćete obnoviti vezu sa starom ljubavi, ali i zašto vam neki konkretan odnos ne funkcionira dobro i kakva je njegova budućnost.

Hoće li vam veza ili odnos napredovati, završiti se ili vas čeka novi partner i nova ljubav ?

Imaju li vaša veza ili brak budućnost i kakvi su vam energetsko slaganje i podudarnost ?

Možda imate nedovršenih odnosa iz prošlosti i pitate se da li je zaista sve završeno ili će biti novih javljanja i događaja…

Posebna analiza ljubavnog tarota

Za područje ljubavi radim posebnu analizu ljubavnog tarota za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti partnera, te općenito analizu odnosa osoba. Osim za analizu konkretne veze, ona  je izvrsna i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu.

Ukoliko želite znati  kakva vam je kompatibilnost s nekom osobom, ja vam to mogu reći.

A o toj podudarnosti ovisi budućnost vašeg odnosa.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn za analizu jednog odnosa između dvije osobe ili analizu ljubavnog područja općenito.

Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni na području ljubavi, brinete se kada ćete konačno upoznati pravu osobu ili što će biti s vašom vezom i da li je toj osobi uopće stalo do vas, javite mi se već danas i saznati ćete odgovore koji vas zanimaju. Tada ćete i konačno znati kako stvari stoje i što možete očekivati.

Tarot za posao

Što vas čeka na području posla ? Možda vas čeka novi posao, promjena unutar firme ili promjena na bolje. Ili će možda biti problema i nestabilnosti u budućnosti ? Možda imate šanse za samostalan posao, poduzetništvo ili rad na nekom sasvim novom području ? Odgovore možete saznati već danas.

Tarot za novac i financije

Što možete očekivati u budućnosti – gubitke, dobitke, financijske probleme ? Ili napredak i obilje ?

U kojoj mjeri možete utjecati na svoju financijsku situaciju ? Kakva vam je energija i karmička veza s novcem ? Možda radite veliku grešku ili možete nešto promijeniti da bi vam bilo bolje ?

Otvoriti ću karte i sve ćete saznati.

Kako otkriti uroke – uroci, kletve i magija

 

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Znate i sami da na moju stranicu danas niste stigli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka – 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI  – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tarot majstorica Lena

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. A želite da vam bude bolje i da konačno budete sretni, zar ne ? Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati. Tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.


Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima.  Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena

tarot, tarot majstori, tarot astrologija, tarot ljubav, tarot novac, tarot centar, alternativa