Pravne napomene vezane za tarot centar i njegov rad

Tarot centar savjetovanje i usluge

Informacije, proizvodi i usluge dostupni na ovoj stranici ponuđeni su i kupuju se u svrhu zabave, te nisu zamjena za profesionalnu pomoć liječnika ili drugih stručnjaka, kao ni zamjena za medicinske postupke, dijagnostiku ili liječenje.

S obzirom da svako ljudsko biće svojim postupcima i odlukama utječe na vlastiti život i svijet oko sebe, proizvodi ili usluge kupljene preko ove stranice ne garantiraju konkretne ishode i rezultate.

Tarot centar – naručivanje i kupovina usluga i proizvoda u tarot centru

Naručivanjem bilo koje usluge i proizvoda potvrđujete da imate minimalno 18. godina i da imate potpunu poslovnu sposobnost.

Svi pisani materijali i fotografije na ovoj stranici moje su autorsko djelo i kao takvi su zaštićeni autorskim pravima, te ih nije dozvoljeno objavljivati bez dozvole.

Pravo na raskid ugovora i povrat novca

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez navođenja razloga za to. Rok za raskid je 14. dana od dana sklapanja ugovora. Rok počinje teći kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba predana u posjed.

Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora (14.dana nakon sklapanja ugovora) obavijestiti prodavatelja o svojoj želji da raskine ugovor.

Ukoliko želite vratiti robu i povrat novca, slobodno me putem kontakt obrasca ili na email adresu tarothos@gmail.com obavijestite o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora. To možete učiniti jasnom i nedvosmislenom izjavom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kupac može odabrati koji god način povrata robe mu odgovara, no preporuča se vraćanje putem Hrvatske pošte i to obavezno preporučenom pošiljkom radi mogućnosti praćenja pošiljke i dokazivanja slanja.

Kupac je robu dužan vratiti najkasnije u roku od 14. dana nakon što je obavijestio prodavatelja da želi raskinuti ugovor i vratiti robu.

Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku od 14. dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Napominjem da povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.
Da bi kupac primio povrat novca roba koja je vraćena mora biti u istom stanju u kakvom je i primljena od strane kupca, te ne smije imati oštećenja.

Ukoliko ste uplatili direktno na račun, novac će vam biti poslan na isti račun, a ako ste platili pouzećem povrat novca bit će izvršen na način koji odaberete i koji vam najviše odgovara.
Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Materijalni nedostaci proizvoda i vaša prava

Ako proizvod ima materijalni nedostatak ili se on pojavi u roku od šest mjeseci od kupnje potrošač ima pravo na reklamaciju.

Podnošenje pisanog prigovora

Kupac može podnijeti pisani prigovor putem kontakt obrasca ili direktno na email adresu tarothos@gmail.com
Zakonski rok za odgovor na prigovor je 15. dana.

 

Zaštita vaših podataka i privatnosti u tarot centru

Sadržaj komunikacije između klijenta i mene je u potpunosti tajan i može biti otkriven trećim osobama isključivo u slučaju kršenja zakona i drugih propisa RH.

Tajnost komunikacije vrijedi podjednako i za klijente, što znači da sadržaj komunikacije nije dozvoljeno objavljivati javno niti dijeliti s drugim osobama.

Svi upiti su mogući na adresu tarothos@gmail.com

 

Kolačići

 

Kolačićima osiguravamo pravilan rad, normalno otvaranje i korištenje stranice, prilagodbu sadržaja i oglasa, pružanje značajki za društvene mreže te anonimnu analizu prometa.
Svoju dobrovoljnu suglasnost možete u svakom trenutku povući ili promijeniti.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pomogli u učinkovitoj navigaciji i omogućavanju određenih funkcija stranice.
Kolačići koji su kategorizirani kao “Nužni” pohranjuju se u vašem pregledniku jer su bitni za omogućavanje osnovnih funkcija stranice.
Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati kako koristite ovo web mjesto, pohranjujemo vaše postavke i pružamo sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi će kolačići biti pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš prethodni pristanak.
Možete omogućiti ili onemogućiti neke ili sve ove kolačiće, ali onemogućavanje nekih od njih može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

Analitički kolačići pružaju podatke o tome kako se posjetitelji koriste stranicom, informacije o broju posjetitelja, izvorima prometa na stranici i slično.
Izvedbeni kolačići daju podatke o učinkovitosti stranice i o tome kako što bolje prilagoditi stranicu korisnicima.

Reklamni kolačići mogu biti postavljeni od strane naših partnera u oglašavanju. Omogućavaju posjetiteljima prikazivanje prilagođenih oglasa i analiziraju učinkovitost oglašavanja.

 

Tarot Centar – cijene i usluge

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa više od 20. godina iskustva.

Što moji klijenti misle o radu sa mnom možete pročitati pod ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško je napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu i prvi korak prema napretku. Javite mi se !

U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Tarot centar – kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena