Talisman za sreću i obnovu energije

talisman, amajlija, talisman za sreću, srećonoša, magija, tarot, astrologija, alternativa, uroci, zaštita od uroka, uklanjanje blokada

Talisman za sreću i obnovu energije je poseban bioenergetski talisman namijenjen obnavljanju vaše osobne bioenergije i privlačenju sreće.

Svaka osoba ima svoju prirodnu bioenergiju, no ona može iz različitih razloga postati narušenom.

Tada se možete osjećati kao da vam ništa ne ide od ruke, teško ostvarujete ciljeve, imate osjećaj kao da je sve protiv vas i osjećate se energetski iscrpljeno. To je trenutak kada trebate obnovu energije. Energija je i dalje u vama, samo je blokirana i treba ju odblokirati.

Talisman je u nekim slučajevima dovoljan, no ako se radi o većim problemima potreban je tretman bioenergijom.

Energija oko nas

Ovaj talisman za sreću i obnovu energije također usmjerava pozitivnu energiju iz okoline u smjeru koji želite, privlači u vaš život sreću koja je potrebna za ostvarenje vašeg cilja i olakšava konkretne poteze i korake koje poduzimate.

Energija je u vama i svuda oko vas – samo ju treba usmjeriti, energija talismana služi upravo tome. Problemi koji se u životu javljaju su rezultat narušene energije.

Za uspjeh u životu  je potrebna prava energija u vama i oko vas, a energija mora biti i pravilno usmjerena da bi bilo rezultata. Talisman pomaže obnoviti i usmjeriti vašu energiju.

Talismani

Talismani su predmeti ispunjeni energijom koji nas energetski štite i pomažu pri stvaranju sretnih okolnosti za ostvarivanje naših ciljeva.
Izrađuju se posebno za pojedina područja života. U ponudi su talismani za ljubav, posao, financije, zaštitu od uroka, konkretnu želju i cilj, te poseban bioenergetski talisman za sreću i obnovu energije.

Kako se izrađuju talismani i amajlije ?

Talisman i amajlija su uvijek unikatni i izrađeni individualno za svaku osobu. Ja ih osobno izrađujem prema željama klijenata i nakon konzultacije sa tarot kartama. Nakon što mi napišete svoj datum, godinu rođenja i svoju želju (ili samo područje na kojem želite postići djelovanje), vaš talisman može biti uzrađen posebno za vas i vašu želju.

Za najbolji efekt talismana uvijek je dobro prvo napraviti tarot analizu i otvoriti karte za konkretno pitanje ili područje. Tako se može još detaljnije vidjeti u čemu je problem i dodatno prilagoditi talisman. Sve detalje o tarot analizama možete naći pod USLUGE I CIJENE

Također, nije moguće raditi talisman za svaku osobu i za svaki cilj. U nekim situacijama talismani jednostavno ne mogu djelovati. Slobodno mi se javite i napišite što želite postići talismanom i ja ću vam javiti da li je za vaš cilj moguće raditi talisman.

Kako funkcioniraju talismani i amajlije ?

Moji talismani su programirani i izrađeni individualno za svaku osobu i njezinu želju. U formi su male vrećice od tkanine i punjeni posebnim sastojcima poput poludragog kamenja, kristala i prirodnih tvari koje imaju posebna svojstva i energiju koja se može usmjeriti na kvalitetan način.

Talismani i amajlije – kako naručiti svoj talisman ?

Cijena jednog talismana je 100 kn + poštarina (25 kn ako plaćate poštaru kada pošiljka stigne (pouzećem), a 15 kn ako uplaćujete direktno na račun). Nakon narudžbe vaš talisman stiže poštom za 2-3 dana. Po vašoj želji može biti poslan i na vama najbliži kiosk Tiska, u skladu sa cjenikom Tiska.

Talismani se uvijek šalju kao preporučena pošiljka u običnoj koverti ili kao manji tanki paketić bez ikakvih oznaka radi diskrecije. Sa talismanom dobivate i upute kako ga koristiti i održavati. Svaki talisman je unikat i po boji i po sastavu.

Ponekad nam je jednostavno potrebna pomoć da energije u našem životu dobro i pravilno usmjerimo. Talisman je izvrsno rješenje !

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i vaš talisman može biti izrađen već danas.

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 50 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 50 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize uroka za jednu osobu je 50 kn.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena