Lapis lazuli narukvica – kristal braka, veza i ljubavnih odnosa

Lapis lazuli narukvica – štiti od uroka i jača ljubavne odnose

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis nakit, lapis narukvica, lapis kamen, lapis prodaja, lapis čišćenje

Kako nam lapis lazuli može pomoći svojom bioenergijom ?
Plavi kristal lapis lazuli je kristal koji donosi unutrašnji mir, pomaže da otpustimo ljutnju, tjeskobu, negativne misli i stres. Lapis nam pomaže da lakše riješimo probleme.

Lapis potiče stvaranje novih ideja, a na radnom mjestu privlači napredak i uspjeh.

Djelovanje lapis lazuli kristala

Lapis štiti od negativne energije tako da prepoznaje, blokira negativnu energiju i vraća ju natrag na njezin izvor.
Ovo  je kristal koji olakšava tijek pozitivne energije i štiti nas od negativne energije, bilo da ona dolazi od ljudi oko nas ili potječe od događaja, mjesta i lokacija.

Pruža nam i zaštitu od štetnih elektromagnetskih zračenja oko nas. Pomaže nam da eliminiramo dio stresa i štetne energije iz okoline.

Lapis lazuli i ljubav

Lapis lazuli je izvrstan kristal koji ima snažno djelovanje na područjima ljubavnih veza, ljubavi i braka. Djeluje tako da pomaže ukloniti blokade u odnosu. Uspostavlja ravnotežu i jača odnos među partnerima.

Ovaj kristal potiče iskrenost u odnosu i sve oblike ozbiljnje i iskrene komunikacije, te tako olakšava povezivanje partnera. Također uravnotežuje protok energije u našem tijelu što direktno utječe i na naše odnose.

Jedna od važnih osobina ovog svjetlucavog poludragog kamena je da omogućava i razvoj intuicije, razvijanje vaših psihičkih sposobnosti i pomaže vam da se povežete s vašim anđelom čuvarom. Općenito se vjeruje da lapis jako dobro potiče razvoj naših skrivenih sposobnosti i talenata, jača našu psihu i donosi nam psihičku stabilnost.

Svaki poludragi kamen, pa tako i lapis lazuli, ima posebnu bioenergiju. Donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Narukvica od lapisa

Ova narukvica se sastoji od okruglih savršeno obrađenih komada čistog lapisa veličine 8 mm.

Narukvica je rastezljiva. Prilikom narudžbe možete odabrati sljedeće veličine narukvice prema opsegu zapešća:

XS – 13 cm.           S – 14 cm.            M – 15 cm.          L – 16 cm.        XL – 17 cm.

Veličina svakog poludragog kamena u narukvici je 8 mm.

Ukoliko želite narukvicu veću od XL ili manju od XS, samo navedite dimenzije zapešća u narudžbi i narukvica će biti napravljena prema traženim mjerama. Cijena je ista.

Cijena narukvice je 120 kn + poštarina (10 kn ako plaćate direktno na račun, a 25 kn ako plaćate pouzećem poštaru kada pošiljka stigne).

Narukvicu možete naručiti  na  tarothos@gmail.com ili  putem KONTAKT OBRASCA ,te  pozivom na  099 889 5553

U ponudi je dostupna i lapis lazuli ogrlica, sve detalje možete naći pod OGRLICA OD LAPISA

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis nakit, lapis ogrlica, lapis kamen, lapis prodaja

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 50 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI  – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 50 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize uroka za jednu osobu je 50 kn.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena