Sanjarica i tumačenje snova – što vaš san  znači i najavljuje ?

tarot, tarot majstori, tarot za ljubav, ljubavni tarot, astrologija, alternativa, sanjarica i tumačenje snova

Sanjali ste novac, mačku, vjenčanje, krv, zmiju ili trudnoću ili ste u snu proživjeli iskustvo proganjanja, letenja ili padanja i drugo se jutro pitali što vaš san znači i najavljuje ?

Tarot karte vam mogu ponuditi odgovore.

Sanjali ste zmiju, trudnoću, dijete, novac, krv, zub, prevaru, smrt, bivšu ljubav ili vjenčanje ? Što sve to znači i što vam najavljuje ? Promjene ? Novac ? Nesreću…ili veselje i dobre vijesti ?

Saznajte što vas san znači – cijena analize 13,27 € ili 100 kn.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Sanjarica i tumačenje snova

Sanjarica je zbirka najčešće sanjanih pojmova i simbola koja nam može pomoći pri tumačenju snova koje smo sanjali. No, često nas tumačenje sna pomoću sanjarice zna ostaviti zbunjenima, jer je teško povezati pojmove u smisleno značenje i dobiti odgovore. Također, pojmovi u raznim sanjaricama imaju potpuno različito značenje.

Tarot i tumačenje snova

Tarot karte nam mogu ponuditi  dublje tumačenje i uvid u značenje našeg sna putem povezivanja simbola koje smo sanjali i simbola u tarot kartama s Vama osobno. Putem tumačenja snova putem tarota dobivamo dublje tumačenje na više razina. Tumačimo san putem simbola, ali istovremeno otvaramo karte osobno za vas i vaš san i dobivamo odgovore što konkretan san znači za vas osobno. Simbol poput zmije, psa, novca, krvi, zuba, trudnice ili djeteta može imati različito značenje za svaku osobu ovisno o njenom životu. Zbog toga često tumačenje samo putem sanjarice ne daje potpuno točan rezultat.

Sanjarica i tumačenje snova ili tumačenje vašeg konkretnog sna

Ukoliko stalno sanjate isti san bilo bi svakako dobro saznati njegovo značenje, jer je očito za vas bitan. Možda  jednostavno želite tumačenje određenog sna za koji osjećate da vam nešto poručuje ili najavljuje.  Otvoriti ću tarot karte posebno  za vaš san i  protumačiti san.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA

Za analizu je potrebno što detaljnije opisati san, a s obzirom da tumačenje često ovisi o horoskopskim podacima potrebno je napisati i vaš datum, godinu i mjesto rođenja. Ako znate i vrijeme rođenja, to je također koristan podatak, ali može se pogledati i bez njega.

Cijena analize sna je 13,27 € ili 100 kn, a analiza će vam biti dostavljena u pismenom obliku putem maila.

Nakon što primite svoju analizu sna imate dodatnih 1-2 dana za dodatna pitanja i pojašnjenja.

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom. Javite mi se već danas !

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života. Najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju se kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija. Kao i da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete odgovore koji su za vas važni.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena