Uroci – otkrivanje i uklanjanje uroka

Sumnjate da je na vas bačen urok – što učiniti ?

bacanje uroka, zaštita od uroka, kako prepoznati uroke, uroci, urok, kletve , magija

Ništa vam u životu ne ide i to stanje traje duže vrijeme ? Događaju vam se neobjašnjive promjene i pogoršanja na poslu, u financijama, zdravlju ili u ljubavi ? Imate problema s partnerom i na ljubavnom polju ili probleme i nesuglasice sa članovima obitelji ?

Postoje li uroci i što su to uroci ? Uroci postoje i mogu izazivati velike probleme kod ljudi, pogotovo ako ih ne otkrijemo na vrijeme i ako ne prepoznamo njihove simptome.
Urok je predmet nabijen negativnom energijom koja je usmjerena određenom cilju i može djelovati negativno, naročito na one ljude koji imaju slabiju energiju.

Posebno jaki uroci nisu vezani za predmet. Oni postoje u obliku čiste energije koja je stvorena kroz magijski ritual i koja nije materijalizirana i nije vezana za neki predmet.
Upravo ovakve nematerijalizirane uroke posebno je teško otkriti. To je moguće samo ezoterijskim postupcima.

Kod uroka koji su materijalnog oblika najčešće se koriste materijali poput kamena, drva, biljaka, poludragog kamenja, ljuske oraha, prirodne tkanine, gline. Najjači su oni uroci u čijoj se izradi koristilo kosu, krv ili nokte osobe kojoj se želi napraviti štetu.

Uroci – kako ih otkriti ?

Usluga koju nudi samo moj tarot centar je posebno tarot otvaranje za otkrivanje uroka. Ono vrlo jasno pokazuje da li je na vas bačen urok i da li postoji bilo kakva negativnost ili problem sa negativnom energijom. Ako karte otkriju urok, otkriju nam i osobu koja je urok bacila i vrstu uroka. To je vrlo važno za uklanjanje i zaštitu.

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Uroci  i simptomi – kako otkriti i prepoznati uroke i osobu koja je urok bacila ?

Urok  koji je vezan za predmet možemo prepoznati ukoliko pronađemo predmet od kojeg je urok napravljen. Tako možemo pronaći cijelo jaje, ljuske jajeta, neobične oblikovane predmete od gline, zamršene niti konca,  komad nakita, kosti životinja, kamen ili školjku. Oni mogu imati na sebi određene simbole, slova, brojeve ili tragove paljenja, voska, kuglice voska, male vrećice od tkanine i slično.

Neće svaki takav predmet u vašoj okolini nužno predstavljati urok. Najpouzdanijom metodom za otkrivanje uroka smatra se posebna ezoterijska analiza. Ona može otkriti da li u vašem životu postoji vibracija uroka i njegova prisutnost ili pak nemate negativnih utjecaja i vaši  problemi potječu od nečeg drugog.

Urok možemo jako često prepoznati i po tome što nam se u životu počinju događati čudne stvari, ako patimo od zdravstvenih problema kojima ne uspijevamo naći uzrok, kada se problemi i nesreće samo nadovezuju jedan na drugi i kada nam je energija u životu poremećena i ne osjećamo se dobro.
Upravo ovaj simptom slabljenja energije je vrlo čest pokazatelj uroka, jer urok zapravo na taj način i djeluje.

Također, događanje neobjašnjivih nesreća, komplikacija i problema koji nas duže prate mogu ukazivati na to da je na nas bačen urok.

Poseban oblik uroka je urok na kući kojem je svrha da djeluje na sve one koji žive u kući. On može
djelovati i na samu kuću i stvari u njoj. Urok, osim na samu osobu, može biti bačen na brak ,vezu, dijete, zdravlje, nečije materijalno bogatstvo, člana obitelji, posao, financije…

Skidanje uroka i kako skinuti urok ?

Da bi skinuli urok prvo moramo otkriti o kakvom se uroku radi i od koga potječe. Zaštita i uklanjanje moraju biti usmjereni na konkretan urok i ovise o njegovoj jačini i vrsti. Urok se ne može u potpunosti ukloniti ako njegovo uklanjanje nije usmjereno točno na osobu koja ga je bacila i sam urok. Samo takav postupak donosi rezultate, popravljanje vaše energije i novi početak bez lošeg utjecaja na vaš život.

Zaštita od uroka – kako se zaštititi od uroka i magije ?

Uroke i negativnu energiju ćete najčešće prepoznati po tome što imate puno zastoja u životu, ništa se ne kreće, ne napredujete i ne ostvarujete ono što bi htjeli. Čak i kada se jako trudite.

Nešto vas onemogućava da pronađete dobrog i kvalitetnog partnera i dobre prijatelje, dobar posao, da ostvarite brak i obitelj. Ili da izliječite fizičke tegobe koje vas muče dugo vremena.
Sve to može biti  posljedica negativne energije u vašem životu  koja vas sprečava da napredujete i ostvarujete ciljeve i budete zadovoljni.

Kako riješiti takvu situaciju i kako pokrenuti stvari na bolje u životu ?

Da li imate urok ?

Ukoliko se  brinete i niste sigurni da li je na vas bačen urok, tarot karte mogu biti od velike pomoći. Ja radim posebno tarot otvaranje za otkrivanje uroka koja vrlo jasno pokazuje da li je na vas bačen urok i da li postoji bilo kakva negativnost ili problem sa negativnom energijom. Ako karte otkriju urok, otkriju i osobu koja je urok bacila što onda omogućava da se urok potpuno i brzo ukloni.

Na ovu stranicu niste došli slučajno jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Za kvalitetu života i sreću važno je znati da li imamo negativan utjecaj uroka ili negativne osobe u životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Posebnim otvaranjem za uroke ću pogledati kako stvari kod vas stoje i da li imate razloga za zabrinutost. Cijena takvog otvaranja je 13,27 € ili 100 kn . Ono je namijenjeno isključivo pitanju da li je na neku osobu bačen urok. Cijena se odnosi na jednu osobu. Zaštita i otklanjanje uroka u potpunosti ovise o tome da li urok postoji i kakav je.

Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Uklanjanje uroka – kako ukloniti urok ?

Načina za uklanjanje  ima više i oni ovise o tipu uroka. Najvažnije je ukloniti  i eliminirati  negativnu energiju, pa su i postupci usmjereni upravo tom cilju.

Jer ono što vam je ta osoba napravila je zapravo negativna energija usmjerena prema vama. Najvažnije je tu energiju poništiti.

Talisman za zaštitu od uroka

Talisman za zaštitu od uroka je poseban talisman koji Vas štiti od uroka i negativne energije drugih ljudi kao i negativnih utjecaja energije iz okoline.

Moji talismani su uvijek programirani i izrađeni individualno za svaku osobu i njezinu zaštitu. U formi su male vrećice od tkanine i punjeni posebnim sastojcima poput poludragog kamenja i prirodnih tvari. Ona imaju posebna svojstva i energiju koja se može usmjeriti na kvalitetan način.

Cijena jednog talismana je 17,25 € ili 130 kn + poštarina 2 € ili 15 kn.

Talismani se uvijek šalju kao preporučena pošiljka u običnoj koverti ili kao manji tanki paketić bez ikakvih oznaka radi diskrecije. Sa talismanom dobivate i upute kako ga koristiti i održavati. Svaki talisman je unikat i po boji i po sastavu.

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta.

Naručite svoj talisman putem KONTAKT OBRASCA

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tko sam ja ?

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života. Najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao. Ili da li  je dobro vrijeme za neki konkretan korak, te kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka- 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI  – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena

Kako baciti urok na nekoga ? Uroci, magija, kletve i prokletstva

U tarot centar mi se redovno javljaju i ljudi koji traže da za njih bacim urok na nekoga. Misle da će time riješiti svoje probleme, postići osvetu ili nekakav cilj. Takvi ljudi u osnovi žele uzrokovati nečiju patnju, a ja im nemam nikakvu namjeru u tome pomagati.
Ovdje sam da pomognem ljudima da dosegnu svoj maksimum, rast, napredak i sreću, a ne pad na
apsolutno dno. Stoga vas molim da mi se ne javljate sa zahtjevima da uzrokujem nečiju smrt, bolest, nesreću djeteta, kraj braka, veze ili financijsku propast i ovrhu.