Tarot usluge i savjetovanje

Dostava i plaćanje u tarot centru

Pravo na raskid ugovora i povrat novca

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez navođenja razloga za to. Rok za raskid je 14. dana od dana sklapanja ugovora. Rok počinje teći kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba predana u posjed.

Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora (14.dana nakon sklapanja ugovora) obavijestiti prodavatelja o svojoj želji da raskine ugovor.
Ukoliko želite vratiti robu i povrat novca, slobodno me putem kontakt obrasca ili na email adresu tarothos@gmail.com obavijestite o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora. To možete učiniti jasnom i nedvosmislenom izjavom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kupac može odabrati koji god način povrata robe mu odgovara, no preporuča se vraćanje putem Hrvatske pošte i to obavezno preporučenom pošiljkom radi mogućnosti praćenja pošiljke i dokazivanja slanja.
Kupac je robu dužan vratiti najkasnije u roku od 14. dana nakon što je obavijestio prodavatelja da želi raskinuti ugovor i vratiti robu.

Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku od 14. dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Napominjem da povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Da bi kupac primio povrat novca roba koja je vraćena mora biti u istom stanju u kakvom je i primljena od strane kupca, te ne smije imati oštećenja.
Ukoliko ste uplatili direktno na račun, novac će vam biti poslan na isti račun, a ako ste platili pouzećem povrat novca bit će izvršen na način koji odaberete i koji vam najviše odgovara.

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Materijalni nedostaci proizvoda i vaša prava

Ako proizvod ima materijalni nedostatak ili se on pojavi u roku od šest mjeseci od kupnje potrošač ima pravo na reklamaciju.

Podnošenje pisanog prigovora

Kupac može podnijeti pisani prigovor putem kontakt obrasca ili direktno na email adresu tarothos@gmail.com
Zakonski rok za odgovor na prigovor je 15. dana.

Proizvodi kupljeni preko ove stranice šalju se u Hrvatsku i inozemstvo u diskretnom pakiranju, dobro zaštićeni i sa brojem za praćenje.

Tarot

Dosta vam je čekanja i neizvjesnosti ? Želite konkretne odgovore ?

Tarot karte će vam otkriti  što vas čeka u konkretnom sudskom sporu, nekom odnosu, situaciji, kakva je priroda ili ishod nekog konkretnog problema i sve ostalo što vas zanima.

Zanima Vas ljubavni tarot ?

Sami ste i želite upoznati partnera i ostvariti vezu ? Ili vas zanima da li ćete obnoviti vezu i odnos s konkretnom osobom ? Možda je u vašem životu već prisutna neka posebna osoba, ali ne znate u kojem smjeru će se vaš odnos razvijati ili vam je odnos pun problema. Tarot će vam dati istinite odgovore !

Ljubavni tarot vam može otkriti da li će u vaš život uskoro ući nova osoba, da li ćete obnoviti vezu sa starom ljubavi, ali i zašto vam neki konkretan odnos ne funkcionira dobro i kakva je njegova budućnost.

Hoće li vam veza ili odnos napredovati, završiti se ili vas čeka novi partner i nova ljubav ?

Imaju li vaša veza ili brak budućnost i kakvi su vam energetsko slaganje i podudarnost ?

Ukoliko želite znati  kakva vam je kompatibilnost s nekom osobom, ja vam to mogu reći.

O toj podudarnosti ovisi budućnost i kvaliteta vašeg odnosa.

Možda imate nedovršenih odnosa iz prošlosti i pitate se da li će se ta osoba uskoro javiti, da li je  zaista sve završeno ili će se uskoro nešto novo dogoditi

Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni na području ljubavi, možda brinete kada ćete konačno upoznati pravu osobu ili što će biti s vašom vezom i da li je toj osobi uopće stalo do vas. Javite mi se već danas i saznati ćete odgovore koji vas zanimaju.

Tarot centar – ponuda

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka – 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI  – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tarot usluge i savjetovanje

Otvoriti ću za vas karte i otkriti što one pokazuju. Nema smisla više čekati jer čekanje ne donosi ništa, a vrijeme samo ide. Čekanjem nećete riješiti vaše probleme ili ukloniti neizvjesnost. Ako niste zadovoljni, vrijeme je za promjene i za odgovore.

Tarot i odgovori na konkretna pitanja su  prvi korak prema pomaku na bolje u vašem životu. Promjene na bolje uvijek počinju prvim korakom. Vaša posjeta mojoj stranici danas nije slučajnost. S razlogom ste ovdje – vaš prvi korak prema poboljšanju vaše situacije i napretku je da mi se javite već danas. Sve ćemo riješiti, svaki problem ima rješenje – krenite već danas, saznajte odgovore, pa će već sutra  biti bolje. Saznajte kakva vas budućnost čeka.

Možda ste već duže vrijeme nezadovoljni ?

Ili drugi oko vas napreduju, a vi stagnirate? Postoji razlog zašto je to tako. Važno je da znate kako stvari stoje.

Jer kada saznate kako stvari stoje, moguće su i promjene na bolje. Želite napredovati, ali nešto vas stalno ometa i koči ?

Tarot vam može dati odgovore koje trebate da bi napredovali. Napredak u vašem životu može početi već danas, ali vi morate napraviti prvi korak.

Kod mene su cijene fiksne, a tarot analize se šalju mailom. Nakon dostave analize imate 1-2 dana za dodatna pojašnjenja onoga što se otvorilo.

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno. Slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Tarot usluge i savjetovanje – pitanja i odgovori

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Što moji klijenti misle o radu sa mnom možete pročitati pod ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija. Kao i da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete odgovore koji su za vas važni.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.


Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena