Tarot karte i set za učenje gatanja – naučite gatati !

Tarot karte i set za učenje gatanja

Naučite gatati i tumačiti tarot karte, ciganske karte, rune..

tarot karte, tarot karte gdje kupiti, tarot karte cijena, škola tarota, naučiti gatati, tarot centar, tarot majstor, karte za gatanje, kako naučiti gatati, gatati sami sebi, kako gatati sebi,

Uvijek ste željeli naučiti tumačiti tarot karte ili ciganske karte, ali niste znali od kuda krenuti ? Znanje i vještina tumačenja karata je nešto što nije lako naučiti i potrebno je dosta prakse i vremena, ali ako želimo naučiti novu vještinu treba jednostavno krenuti i napraviti prvi korak.

Uvijek mi se javljalo puno klijenata sa željom da krenu s učenjem i nauče tumačiti tarot karte, ali nisu bili sigurni kako početi. Zbog toga sam osmislila dvije praktične podloge za gatanje za početnike. Jedna je za ljubavna pitanja, druga je univerzalna za sva ostala područja – posao, financije, zdravlje i konkretna pitanja…

Kako naučiti gatati ? Tarot karte i njihovo tumačenje

Ako ste početnik u gatanju i želite naučiti gatati vjerojatno ste se odmah u početku sreli sa prvim problemom. Što napraviti nakon miješanja karata ili izvlačenja runa ? Kojim redoslijedom ih slagati ? Koja su zapravo značenja pojedinih karta koje su se otvorile? Koje je njihovo značenje unutar postave i što otkrivaju ?

Ako je to slučaj i treba vam pomoć pri učenju podloge za gatanje su pravo rješenje za vas.

Uz pomoću ovog jedinstvenog seta se vrlo lako možete sami početi baviti bilo kojom vrstom gatanja – tarotom, klasičnim gatanjem, anđeoskim tarotom, gatanjem ciganskim kartama ili runama. Podloge vam točno pokazuju kojim redoslijedom slagati karte i što nam pojedina karta pokazuje i predstavlja u postavi.

Osim tarot karata tarot postave i načini slaganja karata su najbitniji za povezivanje cijele priče u smislenu cjelinu i zato ih je jako bitno dobro savladati.

Set za učenje gatanja

Set  za učenje gatanja se sastoji od jednog novog primjerka  Rider Waite Tarot karata i dvije podloge za učenje gatanja. U setu se nalazi  78 karata.

kako naučiti gatati, tarot karte, gdje kupiti tarot karte, tarot karte cijena, škola tarota, kako postati tarot majstor, tarot, gatanje, tečaj tarota, karte za gatanje, tarot karte kupnja, gdje kupiti tarot karte

Rider Waite je jedan od najpoznatijih setova tarot karata, zbog jednostavnosti simbola je posebno prikladan za početak učenja ali i za kasniji rad zbog čega ga koriste i profesionalni tarot majstori.

Uz karte set sadrži i 2. podloge za učenje gatanja za početnike – jedna je za ljubavna pitanja, druga je univerzalna za sva ostala područja – posao, financije, zdravlje…

tarot karte, tarot karte gdje kupiti, tarot karte cijena, naučite gatati, naučite tarot, tarot majstor, rider waite, škola tarota, tarot centar, gdje kupiti tarot karte, kako naučiti gatati, kako gatati sebi

Podloge su napravljene od tkanine i na sebi imaju iscrtane pozicije kako se i kojim redoslijedom karte slažu. Mogu se koristiti i za proricanje RUNAMA

Set za učenje gatanja – cijena i kako naručiti

Cijena cijelog seta (nove tarot karte + 2. podloge) je 29,19 € ili 220 kn + poštarina.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Narudžbe na 099 889 5553, na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta.

Za početnike jako dobar izbor je i gatanje RUNAMA.  Ukoliko želite kupiti svoj set runa sa uputama za tumačenje svake rune i kako ih upotrebljavati da bi dobili konkretne odgovore kliknite na SET RUNA – NAUČITE GATATI RUNAMA

Tarot Centar – cijene i usluge

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa više od 20. godina iskustva.

Što moji klijenti misle o radu sa mnom možete pročitati pod ISKUSTVA MOJIH KLIJENATA

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka – 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Tarot

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško je napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu i prvi korak prema napretku. Javite mi se !

U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Tarot centar – kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize jednog odnosa, podudarnosti partnera i budućnosti odnosa je 13,27 € ili 100 kn.
Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Otkrivanje i uklanjanje uroka

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena