Da li će me nazvati ?

Kada će me nazvati ? O čemu razmišlja i kako gleda na mene i naš odnos ?
Upoznali ste nekog novog, nešto se među vama počelo događati, djelovao je zainteresirano, no onda je nekako sve stalo. Rekao je da će zvati, no prošlo je već dosta vremena, a poziv ne dolazi.
Ne javlja se ni preko društvenih mreža. Da li će me nazvati i zašto se ne javlja, pitate se ?

Da li mu je zapravo stalo do vas ? Ima li emocija prema vama ?

O čemu se tu radi, da li čekati ? ili je možda bolje da se vi prvi javite ?
Da li se uopće truditi ili odustati od svega i tražiti dalje ?

Tarot vam može pomoći u tome da odlučite i da saznate kakav je potencijal odnosa s tom osobom i zašto se ne javlja.

Tarot ne može uvijek precizno reći kada će se netko javiti i da li će se javiti. Takvi odgovori se ponekad pojave, a ponekad ne. Sve ovisi o situaciji i energiji dviju osoba koju tarot očitava.
Ovisi i o vašoj otvorenosti i energiji.

Ali, tarot vam definitivno može reći ono najvažnije, a to je da li će se nešto događati među vama u budućnosti, da li će se odnos nastaviti i kakva vam je podudarnost s tom osobom.

Tarot vam može reći što će biti među vama u budućnosti – da li ulazite u ozbiljnu vezu ili neće biti ništa. Da li postoje emocije s njegove strane ili ne.  Tome služi ljubavni tarot.

Ljubavni tarot

Za područje ljubavi radim posebnu analizu sa posebnim otvaranjem karata za otkrivanje potencijala veze, njene budućnosti i podudarnosti dviju osoba.  Osim za analizu konkretne ljubavne veze ona  je izvrsna i za otkrivanje potencijala za nove veze i novu ljubav u životu, kao i za analizu bilo kojeg odnosa (prijateljskog, poslovnog, obiteljskog…)

Ukoliko želite znati  kakva vam je kompatibilnost s nekom osobom, ja vam to mogu reći.

O toj podudarnosti ovisi budućnost i kvaliteta vašeg odnosa.

Cijena je 13,27 € ili 100 kn za analizu jednog odnosa između dvije osobe ili analizu vašeg ljubavnog područja.

Na moju stranicu danas niste stigli slučajno, jer slučajnosti u životu ne postoje. Sve se događa s razlogom.

Ja sam Lena, iskusna tarot majstorica sa preko 20. godina iskustva. U mom tarot centru tarot analize se rade po područjima života, jer se najbolji rezultati i najtočniji odgovori dobivaju kada se energija usmjeri na konkretno područje.

Ljubavni tarot

tarot, tarot za ljubav, alternativa, ljubavni tarot, tarot centar

Sami ste i želite upoznati partnera i ostvariti vezu ? Ili vas zanima da li ćete obnoviti vezu i odnos s konkretnom osobom ? Možda je u vašem životu već prisutna neka posebna osoba, ali ne znate u kojem smjeru će se vaš odnos razvijati ili vam je odnos pun problema. Tarot će vam dati istinite odgovore !

Ljubavni tarot vam može otkriti da li će u vaš život uskoro ući nova osoba, da li ćete obnoviti vezu sa starom ljubavi, ali i zašto vam neki konkretan odnos ne funkcionira dobro i kakva je njegova budućnost.

Hoće li vam veza ili odnos napredovati, završiti se ili vas čeka novi partner i nova ljubav ?

Imaju li vaša veza ili brak budućnost i kakvi su vam energetsko slaganje i podudarnost ?

Možda imate nedovršenih odnosa iz prošlosti i pitate se da li će se ta osoba uskoro javiti, da li je  zaista sve završeno ili će se uskoro nešto novo dogoditi

Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni na području ljubavi, možda brinete kada ćete konačno upoznati pravu osobu ili što će biti s vašom vezom i da li je toj osobi uopće stalo do vas. Javite mi se već danas i saznati ćete odgovore koji vas zanimaju. Tada ćete i konačno znati kako stvari stoje i što možete očekivati.

Ukoliko pak stalno upoznajete krivi tip osobe, postoji razlog za to. Ako od partnera ne uspijevate dobiti ono što želite i odnos nije onakav kakav ste priželjkivali, tarot karte vam mogu pojasniti zašto je to tako.

Kod mene su cijene fiksne, a tarot analize se šalju mailom. Nakon dostave analize imate 1-2 dana za dodatna pojašnjenja onoga što se otvorilo.

Tarot centar – ponuda

LJUBAVNI TAROT– posebna analiza podudarnosti dvije osobe, saznajte što vas čeka – početak veze, napredak ili prekid, nova osoba, brak…

OTKRIVANJE I UKLANJANJE UROKA-  uroci i zaštita – imate li urok, tko ga je bacio i kako ga ukloniti ? Uroci, kletve i magija…posebna analiza za otkrivanje uroka – 13,27 € ili 100 kn.

TALISMANI I AMAJLIJE – talismani za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka

TAROT ZA POSAO  – da li vas čeka promjena posla, novi posao, nove prilike ili samostalan posao ?

TAROT ZA NOVAC I FINANCIJE – da li Vas čekaju iznenadni dobitci, financijski problemi ili napredak, promjene na bolje ili gore ?

KONKRETNA PITANJA I ODGOVORI – kako će se razviti neka situacija, riješiti vaš problem, ishod parnice, sudbina odnosa, braka…što vas najviše zanima ?

NAKIT I KRISTALI – kristali za ljubav i privlačenje novih prilika, zaštitu od uroka i negativne energije, posao, novac i privlačenje obilja…

ANALIZA SNA – što vaš san  znači i najavljuje ? Dobro ili loše, napredak ili probleme ?

Pogledajte cijelu ponudu nakita od KRISTALA ZA LJUBAV, ZA POZITIVNU ENERGIJU , KRISTALA PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE, za PRIVLAČENJE SREĆE, za NOVAC I FINANCIJE, OGRLICE S KRISTALIMA, te TALISMANE za financije, ljubav, posao, konkretne ciljeve i zaštitu od uroka.

Bez odgovora na važna pitanja koja vas muče teško ćete napredovati. Puno je lakše ako znate na čemu ste u nekom ljubavnom odnosu, što vas čeka u poslu ili na području financija, da li imate šanse za promjenu posla ili samostalni posao, kada je dobro vrijeme za neki konkretan korak ili kako stvari stoje u nekom prijateljskom ili obiteljskom odnosu.

Vjerojatno želite pozitivan pomak u svojem životu, zar ne ? Želite riješiti probleme koje imate i želite napredovati, a tarot karte i dobar i iskreni tarot majstor vam mogu u tome pomoći.

Znam da ste spremni za konkretne odgovore ili analizu nekog problema u vašem životu.

Javite mi se direktno na  tarothos@gmail.com ili putem KONTAKT OBRASCA i dobiti ćete sve odgovore koji vas zanimaju.

Kako ćete primiti svoju analizu ?

Analize se šalju mailom.

Procedura je takva da mi Vi napišete koje područje ili pitanje vas zanima i konkretna pitanja koja imate. Ja ću vam tada javiti cijenu i koji je prvi slobodan termin.

Generalno, cijena analize jednog područja života sa nekoliko konkretnih pitanja je 13,27 € ili 100 kn. Cijena ovisi i o tome koliko toga vas zanima.

Cijena analize jednog ljubavnog odnosa, podudarnosti partnera i budućnosti odnosa je 13,27 € ili 100 kn.
Kada se uzmu dvije analize za 26,54 € ili 200 kn treća i četvrta se plaćaju svaka po 6,63 € ili 50 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Otkrivanje i uklanjanje uroka

Cijena posebne analize za otkrivanje uroka je 13,27 € ili 100 kn za jednu osobu. Analizom je moguće otkriti da li je na vas bačen urok i ako je – tko ga je bacio. Ukoliko se pokaže da imate urok, ja ga brzo i efikasno uklanjam potpuno besplatno.

U tarotu generalno vrijedi pravilo – što su konkretnija pitanja to su konkretniji i odgovori. Sa kartama dobivamo najbolje rezultate kada energiju usmjerimo na ono što nas najviše zanima. Tada i karte daju svoj maksimum. Slobodno mi se javite, a nakon što dogovorimo slobodan termin i Vaša uplata sjedne, Vaša analiza će vam biti poslana mailom u  dogovorenom terminu.

Nakon što primite svoju analizu, u narednih 1-2 dana je moguće pojašnjenje onoga što se otvorilo i što je napisano u analizi. Od vaših podataka trebam Vaš datum, godinu, vrijeme i mjesto rođenja. Ako Vaš interes obuhvaća još neku osobu tada napišite i njene podatke. Tarot je povezan s astrologijom, te pojedine karte imaju različita značenja ovisno o znaku. Astrološki podaci su korisni, ali nisu neophodni, može se pogledati i bez njih.

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno mi se javite s povjerenjem na tarothos@gmail.com

Lena